OUR BLOG

15 Jan 2020

Actiune inedita de Ziua Culturii Nationale

Ziua Culturii Naționale a fost sărbătorită în această dimineață în București într-un mod inedit. Peste 500 de semne de carte au fost înmânate călătorilor care au fost surprinși citind.

Călătorii magistralei  M2, care citeau în metrou, au fost întâmpinați cu un zâmbet și un cadou inedit: un semn de carte ce îndeamnă la visare și la a-ți urma pasiunile.  Acțiunea vine de la Experimenteaza.ro, un site online care vă ajută să le oferiți celor dragi cadouri de tip experiență.

“Eminescu este o emblemă pentru țara noastră și îl admirăm, pe lângă imensa moștenire culturală pe care ne-a lăsat-o, pentru curajul de a-și așterne pe hârtie și de a împărtăși cu noi propriile experiențe de viață.” declară Florin Genet fondatorul Experimenteaza.ro

Ziua de naștere a lui Mihai Eminescu a devenit Zi a Culturii națională începând cu anul 2011, după ce camera Deputaților a adoptat în 2016 proiectul de lege.

Florin Geneț – fondator Experimenteaza.ro

Se spune ca fericirea se află în lucruri simple. Prin acțiunea de astăzi am vrut să cunoaștem oameni care iubesc cultura și care trăiesc fiecare zi ca o nouă experiență. Promovăm gândirea pozitivă și starea de bine pe care o oferă orice tip de experiență din viața noastră, Indiferent că  este vorba de o carte bună, o cafea cu cineva drag, un zbor cu balonul ca în poveștile lui Jules Verne sau un simplu zâmbet  însoțit de un semn de carte la metrou, sunt momente care ne fac să ne bucurăm de viață. ” mai declară Florin Geneț – fondatorul Experimenteaza.ro.

Campania www.Experimentează.ro ne confirmă două lucruri importante: faptul că numărul românilor care citesc este în creștere, dar și că, deși există o mulțime de gadget-uri care promovează cititul pe medii digitale, nimic nu se compară cu experiența de a citi o carte pe care să o ții în mână.

Despre Experimenteaza.ro

Înființat in 2017, site-ul Experimenteaza.ro creează idei, care mai apoi se transforma în clipe de neuitat. Plecand de la dorința de a oferi o alternativă pentru cadourile care se practică în corporații și nu numai, banalul plic cu bani, platforma oferă posibilitatea de a alege din sute de experiențe potrivite pentru fiecare personalitate. Adrenalina, relaxare, romantism, dezvoltare personala sau sport și hobby sunt doar cateva dintre variantele care se găsesc pe site.

Contact: +40 737 262 573 sau +40 742 035 178

Email: contact@experimenteaza.ro

daniela