Red Marketing

CINE SUNTEM

Pasionați de marketing în toate formele sale, cu un obiectiv măreț: să ajutăm antreprenorii să-și promoveze afacerea și să-și îndeplineasca visul de a lansa și a crește un business de succes în România.

Credem cu tărie că atunci când pui pasiune în ceea ce faci, rezultatele pot fi doar pozitive, iar dacă vrei să ai un business de succes, întreaga lume trebuie să afle de tine.

DE CE NOI?

  • Servicii complete de marketing
  • Background puternic în industriile importante
  • Echipă de profesioniști

CESTI DE CAFEA

234

PROIECTE

75

CAMPANII DE SUCCES

150

CLIENȚI

15

CE FACEM

Acoperim toată gama de servicii necesare promovării unui business.
Având specialiști atât în zona de online, cât și în offline, nu trebuie să-ti mai faci griji în privința vizibilității brandului tău.
Red Marketing folosește cele mai eficiente unelte de promovare, astfel că afacerea ta va crește și va deveni cunoscută în industria în care activează.

Strategie de business
90%
Web & Mobile App Graphic Design
80%
Campanii PPC Google & Facebook
80%
Social Media Management
95%
PR & Online Reputation Management
95%
Branding
95%
Email marketing
95%

CE SPUN CLIENȚII

Red Marketing m-a ajutat sa cresc vanzarile online pe una dintre cele mai dinamice piete din Romania – cea de fashion. In primul an de colaborare am acceptat provocarea si planul propus de agentie si am decis sa mut vanzarea si in zona de online. Rezultatele au fost neasteptat de mari: vanzarile au crescut cu 674%. Atunci am realizat potentialul acestui canal de vanzare si cat de important este sa lucrezi cu oameni pasionati de marketing.

Am fost placut surprinsa de diversitatea si calitatea serviciilor de marketing oferite, dar mai ales de  rezultatele excelente. Sunteti minunati! Revin in curand la voi cu un nou proiect. Keep up the good work!