ASBIS Romania

Despre ASBIS Romania

Înființată în 1998, filiala locală a grupului ASBIS Enterprises este, în prezent, unul dintre cei mai importanți distribuitori din domeniul IT din România, având stabilite parteneriate directe cu producători renumiți, precum Intel, AMD, Microsoft, Dell, Seagate, Western Digital, Kingston etc.
ASBIS România este distribuitor de componente, periferice și soluții IT, software și produse A-brand. Portofoliul firmei cuprinde mii de repere de la peste 50 de fabricanți, asigurând o ofertă diversificată care răspunde diverselor cerințe ale utilizatorilor privind funcționalitatea, aspectul, calitatea, prețul etc.
Produsele se livrează din depozitul din București către firmele revânzătoare din întreaga țară în 24 de ore în mod uzual. În plus, ASBIS România are acces la alte câteva zeci de mii de articole aflate în depozitul regional de la Praga, putând răspunde relativ rapid solicitărilor pentru produse speciale sau care lipsesc momentan din stocul local.
ASBIS România combină avantajele care decurg din apartenența la un mare grup IT și cei 20 de ani de experiență locală. Forța echipei de management, product management, vânzări și marketing, este completată cu experiența noastră internațională. Puterea mare de negociere, gama largă de produse și resursele financiare din partea grupului ne-au asigurat continuitatea și succesul în piața locală.