Dosha.ro

Dosha.ro este un magazin online de produse pentru ingrijirea pielii. Sunt aduse tocmai din insula in forma de lacrima a Ceylonului, un paradis exotic amplasat in inima Oceanului Indian. De acolo vin si ritualurile naturale de stare de bine, ce se trag din practici holistice din vechea intelepciune, adanc inradacinate in cultura insulei.

Derivate din ritualurile regale de relaxare, rejuvenare si tratare ale medicine alternative- Ayurveda, practicate in marile palate ale Ceylonului, vin pretioasele formule si ritualuri Spa Ceylon pentru a hidrata, trata, purifica si linisti corpul, mintea si sufletul tau.

Spa Ceylon combina intelepciunea Ayurveda, ingrediente naturale excelente si design contemporan, pentru a-ti aduce tot ceea ce este mai bun pentru sanatate, stare de bine si relaxare. Gama de produse include uleiuri tratamente, balsamuri de masaj, uleiuri de baie si de masaj, uleiuri esentiale, sapunuri de curatare, sapunuri exfoliante, geluri de dus, scrub-uri, lotiuni de corp, spray-uri de corp, produse pentru ingrijirea picioarelor.

Gama de produse Spa Ceylon reprezinta rezultatul a peste 50 de ani de expertiza in sanatate naturala si produse de infrumusetare, de la pionierii in medicina alternative moderna Ayurveda din Sri Lanka.

Urmarind sa oferim clientilor nostri un stil de viata plin de rasfat si sanatate, Spa Ceylon ofera produse de cea mai inalta calitate prin design, inovatie si profesionalism.

Produsele Spa Ceylon sunt create doar din cele mai bune ingrediente naturale, incluzand uleiuri esentiale organice, Aloe Vera proaspata, crescuta in mod organic, ulei pur extravirgin de cocos, cu grad terapeutic dovedit, saruri bogate in minerale din Oceanul Indian si faimoasele mirodenii din Ceylon.

Productia precisa si procedurile noastre de asigurare a calitatii integreaza retete traditionale vegetale, alaturi de stiinta dermatologica moderna, pentru a proteja si oferi beneficiile plantelor date de la Dumnezeu, ale tuturor ingredientelor naturale folosite de noi in formulele foarte performante.

Spa Ceylon promoveaza produse prietenoase cu natura, sustine drepturile omului si este impotriva exploatarii prin munca a copiilor precum si impotriva testarii pe animale.

Toate produsele sunt fara alcool si nu contin ingrediente de origine animala.

Online ii gasiti aici: website, facebook, instagram

Dosha.ro – Luxury care