eHalate.ro

Zona de fashion s-a propagat treptat și în alte domenii în care nu ne-am fi imaginat că se pot face schimbări. Așa a apărut conceptul de medical fashion pe care eHalate l-a adoptat și l-a transformat într-un laitmotiv al companiei.

Dorința de a oferi ceva unic pe piață prin produse de calitate, dar mai ales cea de a schimba mentalități în sistemul medical din România, a transformat brandul în unul de succes, îndrăgit de peste 45000 de femei. eHalate este singura companie din România care produce în atelierul propriu peste 200 de modele de bluze cu imprimeuri, la care se adaugă modelele clasice de halate medicale, bluze, fuste și costume medicale, dar și produse pentru domeniul horeca, saloane de înfrumusețare și nu numai.

Despre eHalate.ro:

Povestea eHalate.ro a început cu pasiunea noastră pentru elegant și frumos.

La început, am creat modele de halate în special pentru cadrele medicale.

După primele modele lansate pe magazinul online și cererea tot mai mare din partea clienților noștri, am decis să fim mai îndrăzneți și să aducem pe piață ceva diferit: halate cu imprimeuri și echipamente de lucru viu colorate.

Ideea a venit văzând ținutele cadrelor medicale din USA, Germania, Franta, Italia sau alte țări. Albul nu mai era la modă!  Și nici culorile clasice, uni. Medici, asistente – cu toții erau mai veseli, mai colorați și bine-dispuși.  Toată lumea parcă împărțea zâmbete pacienților.

De ce să nu avem aceeași atmosferă prietenoasă și în spitalele noastre?

Era momentul să aducem un suflu nou, proaspăt în lumea medicală. Era momentul ca și cadrele medicale din Romania să poată “zâmbi” prin ținuta purtată, să fie elegante, feminine și unice. Și asta am făcut.

Reacția copiilor în cabinetele medicilor este cea mai grăitoare: zâmbetul și încrederea lor în medicul care poartă un halat cu fluturași nu are margini.

Frica de stomatolog dispare subit, durerea se risipește și ea, alungată de atâtea floricele și culori vii. 

Trebuie să recunoaștem ca și noi, adulții, privim cu alti ochi o asistentă elegantă, ce ne “zâmbește” prin halatul cu pisicuțe. Iar doamna doctor ne-a luat durerea cu mâna cand a apărut zâmbitoare într-un sarafan turquoise. 

Și pentru că suntem mari iubitori de animale, am acordat o atenție deosebită și medicilor veterinari. Ne place să spunem ca ei sunt “pediatrii” blanoșilor noștri. Gama de imprimeuri cu animăluțe este dedicată lor, și nu numai.

Pe lângă personalul din clinici și spitale, ținutele noastre se adresează și industriei HORECA, saloanelor de înfrumusețare, grădinițelor, fabricilor de panificație, laboratoarelor sau oricărei ramuri ce necesită un echipament de lucru.

La cerere, pentru comenzi mari, putem face și modele speciale de halate, în funcție de cerințele clientului, în culori reprezentative domeniului de activitate, personalizate prin broderie sau imprimare.

eHalate.ro are în prezent zeci de modele de halate, bluze, sarafane, fuste, pantaloni, bonete, sorțuri, create de la culori uni, până la imprimeuri inspirate din natura, cu flori, pisicuțe, fluturași, cățelusi, elefănței și multe, multe altele pe care vă lăsăm să le descoperiți în magazinul nostru online: www.eHalate.ro.

Produsele comercializate de eHalate.ro sunt ideale pentru:

– spitale sau clinici medicale

– cabinete stomatologice / kinetoterapie

– cabinete veterinare

– farmacii, plafar / magazin naturist

– crese și grădinițe

– coafor și frizerii / saloane cosmetică / masaj

– restaurante, baruri, cafenele si cofetării

– fabrici, brutării, industrie, etc.

eHalate oferă  o gamă variată de produse de calitate, atât pentru doamne, cât și pentru domni:

– textile – costume, bluze, halate, fuste, pantaloni, sarafane, etc.

– încălțăminte – saboți medicali din piele, cu talpă ortopedică, foarte comozi și ușori

– echipamente de lucru și accesorii – bonete medicale, sorțuri, tricouri, etc.

WhatsApp+40761.184.183 |  +40784.184.183