Korean Seoul Tour

Korean Seoul Tour este o agenție de turism care se axează pe inbound, oferind astfel turiștilor din Coreea de Sud pachete complete prin care pot vizita România.

Despre Korean Seoul Tour

Cine suntem
Te-ai întrebat care este țara celui mai vestit vampir din lume? Agenția Korean Seoul Tour te ajută să o descoperi.
Unii spun despre noi că suntem emisari ai bunei dispoziții, iar alții că suntem ambasadori în România ai senzațiilor culinare coreene. Dar pe lângă toate acestea, noi spunem că de peste 10 ani suntem un portal de călătorie pentru toți coreenii dornici să se lase teleportați în țara lui Dracula, pentru a-i descoperi frumusețile naturale sau create de om.
Korean Seoul Tour nu este doar o agenție de turism, ci și o fabrică de vise pentru toți coreenii dornici să cunoască una dintre cele mai frumoase țări europene, România.
Misiunea noastră
În acest loc desenat pe harta lumii cu munți, dealuri, ape și câmpii, cu tradiții seculare și oameni ospitalieri, agenția de turism KoreanSeoulTour își propune să devină punte de legătură între cele două popoare aflate peste mări și țări, pe două continente diferite: Asia și Europa.
Cum? Cu multă pasiune și dăruire, am creat programe de călătorie speciale, circuite culturale prin cele mai reprezentative zone ale României, începând de la obiective arhitecturale și naturale unice în lume, oameni frumoși și mândri de tradițiile lor, la castele și regiuni învăluite în povești și legende.
De ce să ne alegi?
Pentru că suntem prima și singura agenție coreeană de pe piața de turism din România, cu peste 10 ani de experiență în domeniu.
Membrii echipei Korean Seoul Tour au o experiență vastă în mai multe ramuri, de la business economic, cultural, artistic, până la cel turistic. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clieților noștri și pentru a le satisface nevoile pe parcursul vizitei în România, întreg personalul nostru este instruit, calificat cu diplomă de competențe în domeniul turismului și vorbitor a trei limbi: română, engleză și coreeană
Vrem să te simți ca într-o familie pe tot parcursul vizitei tale, așadar suntem gata să fim partenerul de călătorie de care ai nevoie pentru a cunoaste românii și locurile cu care aceștia se mândresc.
Promitem să ne axăm pe nevoile tale de a călători în cele mai frumoase locuri din România, beneficiind de servicii de calitate, pachete turistice la prețuri accesibile și garanția unui sejur minunat.