Leonidas Chocolates Cafe – Stefan Cel Mare

Cu peste 100 de ani de tradiție în ciocolată, marca Leonidas este în topul preferințelor produselor de ciocolaterie peste tot în lume. Pralinele belgiene sunt preferatele familiei, prietenilor și tuturor celor cărora îți dorești să le faci o surpriză, iar calitatea și prospețimea ingredientelor îți vor dubla întotdeauna gesturile dulci.
Despre Ciocolateria Leonidas Ștefan cel Mare
Vă așteptăm cu drag, într-o zonă accesibilă a Bucureștiului (Bld. Ștefan cel Mare, nr. 29-31), cu peste 50 de sortimente de praline belgiene cu ciocolată albă, ciocolată cu lapte și ciocolată neagră, care asigură învelișul pentru creme speciale ale maeștrilor ciocolatieri belgieni.
Pralinele noastre pot fi un cadou excelent pentru orice vârstă, grație diversității sortimentelor, dar și a variatelor modalități de ambalare – cadou, începând de la ambalaje standard, la ediții limitate. Te invităm să alegi cadouri premium cu praline și ciocolată, vinuri și alte delicatese. Iar dacă vrei să te relaxezi sau vrei să savurezi ceva bun, ne-am decis să aducem conceptul de Leonidas Chocolates Cafe și în ciocolateria noastră din Ștefan cel Mare. Te vom răsfăța cu savuroasa cafea espresso, băuturi calde sau înghețată artizanală. Treci pe la noi!
Servicii și produse corporate
Ciocolata noastră ajunge peste tot
Livram ciocolată nu doar în București, ci în toată țara, adresându-ne tuturor categoriilor de clienți, de la cei care doresc să-și surprindă persoanele dragi, cu diferite ocazii, la evenimente de familie, petreceri de sezon (Craciun, Paște, 1 și 8 martie, Ziua Copilului, Valentines Day, etc.), conferințe, evenimente corporate și cadouri pentru partenerii de afaceri.
Împachetare personalizată
Sortimentele alese pot fi împachetate diferit: ballotin, cutii variate după culoare (roșu, albastru, auriu, etc.), numărul de praline (8, 9, 10, etc.) materialul din care sunt confecționate (carton, lemn, metal, plastic transparent), forme speciale, cutii personalizate cu mesaje speciale. De asemenea, cutiile cadou și ballotin-urile cu praline pot fi oferite sub forma unei mici atenții sau pot face parte din coșuri cadou corporate complexe (corporate baskets).
Compozitiile de coșuri corporate sunt concepute astfel încât să acopere o varietate largă de opțiuni în funcție de tipul de ambalare (pungute, cutii, coșuri sau tăvițe), bugetul dedicat (economic, mediu sau premium), tipul și nivelul ierarhic al destinatarului (femeie/bărbat și funcție/statut social) sau tipul produselor (cu vin/băuturi fine/cafea, etc.).
Cadouri evenimente și conferințe
Ciocolata si specialitatile Leonidas sunt ideale pentru evenimente și conferințe, atât pentru a întâmpina participanții, pentru coffee break -uri (platouri cu ciocolată, minitablete, etc.), cât și pentru a le mulțumi la finalul prezentărilor la care au participat, cu un “gift bag” (materiale promoționale/informaționale și ciocolată) sau suveniruri dulci.
Cui poți să îi oferi un cadou corporate dulce?
Produsele Leonidas pot deveni un cadou memorabil pentru partenerii tăi de bussines, invitaților la evenimentele pe care le organizezi, ofițerilor de presă care te promovează sau vrei să te promoveze, furnizorilor cu care lucrezi și de ce nu, angajaților tăi, cu ocazia marilor sărbători.