Raivata.ro

Expresia “O imagine face cât o mie de cuvinte” și-a pus amprenta în domeniul publicității și știm cu toții că un brand nu este vizibil dacă nu transpune în imagini produsele sau serviciile sale.

Cu Raivata.ro  lucrăm foarte bine pe o gamă diversificată de domenii de activitate. De la fashion, turism, personal branding, până la zona de comerț online.  Am avut de fiecare dată rezultate excepționale și îi recomandăm cu încredere indiferent că aveți nevoie de fotografii de produs, ședințe foto profesionale sau fotografii corporate la diverse evenimente importante.

Despre Raivata.ro:

Imortalizăm emoții

Adrian Ivan, Manager Raivata: Credem că este nevoie de mult curaj să lăsăm alți oameni să ne cunoască cu adevărat.

Preferăm să ne vadă doar fericiți în locuri feerice. Dar suntem ființe complexe, trăim puțin (raportat la univers) dar intens și simțim nevoia să împărtășim momentele trăite cu persoanele dragi. De ce să nu surprindem o gamă mai largă de emoții? Emoții despre care să povestim cu partenerul de viață sau persoanele dragi?

Nu vi se întâmplă să țineți minte mai multe detalii despre perioade dificile, intense, diferite, decât din momente fericite sau planificate?

“Arată cine ești cu adevărat și vei atrage oamenii potriviți ție.”

Poate că nu întotdeauna suntem aproape de familie, prieteni apropiați, colegi sau cunoștințe, sau poate că nu întotdeauna reușim să exprimăm ce simțim: ce ne face fericiți, nervoși, triști, speriați, dezgustați, disprețuitori sau uimiți.

RAIVATA și-a propus să imortalizeze fiecare emoție pentru a le putea retrăi.

Încă nu avem acces la o mașină a timpului așa cum vedem în filme, dar de ce nu ne folosim de ceva ce avem deja?

Fiecare nouă fotografie va spune o poveste despre cine suntem acum.

Nouă, peste decenii de alte fotografii făcute și mai ales copiilor, nepoților, strănepoților …

Pe cei de la Raivata îi găsiți și aici:

Facebook: https://www.facebook.com/raivata.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/raivata.ro/