Traveliana

Traveliana.ro se află în portofoliul de clienți Red Marketing din ianuarie 2019. Brandul a fost construit de noi, începând de la strategie, creare content, identitate vizuala, implementare  și până la lansarea efectivă în online, sub îndrumarea Luciei Urlan, General Manager Traveliana.

Despre Traveliana.ro

Cu toții merităm din când în când o vacanță sau un city break, sau pur și simplu să călătorim fără griji oriunde și oricând.

Dacă abia ai ajuns pe Traveliana.ro pregătește-te ca aceasta să devină agenția ta preferată pentru rezervarea sejururilor, circuitelor sau călătoriilor tale.

Fiind un vis devenit realitate după 12 ani de activitate în lumea turismului, agenția Traveliana este axată pe nevoile tale, astfel că vei beneficia de servicii de calitate, prețuri accesibile și garanția unui sejur minunat.

Cu agenția Traveliana promitem să îți organizăm călătoria astfel încât tu să te bucuri de destinație și activități cât mai relaxante. Portofoliul nostru de produse, acoperă o gamă largă de destinații turistice, pentru care vei primi consultanță personalizată în funcție de nevoile tale: scop, buget, perioadă, etc.

Pe lângă pachetele de servicii oferite de o agenție turoperatoare – sejururi/vacante, circuite cu ghid român, bilete de avion, city break-uri, vouchere de vacanță, poți apela la noi și pentru evenimente corporate în diferite zone turistice, turism medical, nunți în locații de vis, tabere scolare, turism sportiv.

Așadar, indiferent de motivul pentru care călătorești, lasă un consultant Traveliana să se ocupe de partea tehnică a voiajului tău și bucură-te de destinație.

Călătorește, de restul ne ocupăm noi!