Loredana Ciubuc – Specialist Marketing

Salutare,

Eu sunt Loredana Ciubuc și vă mulțumesc că v-ați dedicat din timp să cunoașteți Red Marketing și povestea din spatele echipei din care sunt onorată să fac parte.

Dragostea mea pentru condei a apărut încă din primii ani de școală, când deja scriam poezii, recenzii și eseuri. Profesional însă, mi-am urmat această pasiune în 2010, imediat după absolvirea facultății, când am început colaborarea cu un trust de presă din orașul natal, ca editor de știri TV și redactor ziar.

Această experiență frumoasă mi-a adus o nouă colaborare, de această dată cu o agenție de publicitate indoor OOH, din domeniul medical, unde am trecut rând pe rând prin aproape toate etapele profesionale – de la asistent marketing și PR, la redactor, editor online și coordonator departament editorial.

Pasiunea pentru content writing, social media și tot ceea ce înseamnă marketing online a început să se consolideze însă în 2016, într-o agenție de turism. Aici am cunoscut-o pe Daniela, iar alături de ea și ceilalți colegi din departament am învățat ce înseamnă marketingul cu adevărat, ce înseamnă munca în echipă, deadline-urile și lucrul sub presiune.

Colaborarea cu Daniela a venit cum nu se putea mai bine, într-un moment în care am simțit nevoia de mai multă independență, de a nu mă mai supune unor reguli, de a fi originală și autentică.

Așa a început povestea mea la Red Marketing. Aici am descoperit un loc care pune accent pe oameni, pe relații și comunicare, pe proiecte bine făcute și care își deschide ușile pentru toți antreprenorii curajoși. Astăzi, misiunea Red Marketing de a ghida antreprenori și companii spre atingerea succesului în toate formele sale, s-a transformat în propria mea misiune.

Eu îți mulțumesc pentru timpul pe care mi l-ai acordat, iar dacă ai nevoie de noi, dă-ne de știre online sau telefonic. Suntem „Reliable Every Day”! 😊