OUR BLOG

10 Apr 2019

Să facem cunoștință

Trăim într-o lume a vitezei și a tehnologiei, iar misiunea noastră este să te ajutăm să-ți dezvolți sau să-ți salvezi business-ul.  Vom aplica  strategii de marketing customizate pe domeniul în care activezi și pe nevoile firmei tale.
Credem cu tărie în transparență și lucrurile bine făcute, de aceea încă de la prima interacțiune cu tine așteptăm sinceritate și deschidere totală în ceea ce privește discuțiile legate de business-ul tău. Comunicarea va fi elementul cheie al colaborării noastre, care ne va ajuta să analizăm și să construim împreună o strategie sustenabilă, conform cu nevoile companiei tale.

Acum că ți-am povestit pe scurt despre ce am putea face împreună, este momentul să povestim puțin despre cine suntem noi.

Red Marketing este agenția de marketing cu background puternic în multe industrii importante, un loc în care antreprenorii primesc soluții de promovare și creștere a business-ului lor. Echipa noastră de profesioniști creează și implementează strategii complete de marketing, customizate pentru fiecare model de afacere.

Cei peste 15 ani de marketing și experiența acumulată în industrii precum: it, fashion, beauty, turism, food și e-commerce ne recomandă și abia așteptăm să ne povestești despre planurile pentru afacerea ta.

Suntem la un semn distanță.

Email: contact@redmarketing.ro

Telefon: 0725.198.538.

daniela