Advertoriale 

Printre instrumentele importante în marketing vă propunem și campanii de advertoriale sau articole originale care pot aduce rezultate rapid. Acestea vor fi difuzate pe cele mai potrivite canale (site-uri locale, site-uri de știri, portaluri mari, bloguri de nișă) și adresate publicului țintă.

Văzute adesea ca o alternativă la bannere sau reclamele de tip publicitar, advertorialele sunt mijloace elegante de comunicare a valorilor brandului, mai puțin agasante și cu informații utile pentru potențialul client. Îl putem folosi pentru a face reclamă unui produs, serviciu sau brand, pentru a genera trafic și pentru a crește sau menține poziția site-ului în căutările organice.

Fie că ai un magazin online, un site de prezentare, ai deja un brand cu notorietate sau ești la începutul afacerii tale, articolele SEO pot ajuta la creșterea vizibilității tale în online și nu numai. Iar noi îți putem crea un conținut atractiv pentru cititorii tăi și relevant pentru motoarele de căutare, conform nevoilor și direcțiilor strategiei de marketing convenite și cuvintelor cheie urmărite.

Așadar, cu advertoriale bine facute vei obține trafic mai ridicat către site, o promovare eficientă a imaginii, produselor sau brandului și un Search Engine Results Page foarte bun, într-un context în care calitatea prinde teren în fața cantității din ce în ce mai mult, iar un articol bine scris poate transforma publicul targetat în clienți adevărați.