Campanii Facebook Ads

Facebook Ads, Social Media,Red Marketing

De câțiva ani încoace, mulți dintre noi am auzit sau poate chiar am folosit, mai în glumă mai în serios sintagma “Nu ești pe Facebook? Atunci nu exiști!”, iar noi credem că ea se aplică mai ales în cazul afacerilor noastre. Facebook, Linkedin, Instagram, etc. ne aduc notorietate, faimă, brand engagement, brand trust și nu numai.

Social Media a devenit astăzi, locul în care cererea se întâlnește cu oferta, iar tu poți profita din plin pentru a avea o afacere de succes. Așa că indiferent că ai o afacere aflată la început sau ești în fruntea unei companii cu vechime pe piață, prin activitatea din Social Media, vei putea să-ți crești afacerea, să o stabilizezi și consolidezi în fața publicului țintă și o vei face din ce în ce în mai cunoscută și mai atractivă pentru viitorii tăi clienți.

Prin campaniile Facebook Ads îți vei face cunoscute brand-urile, ofertele, serviciile, produsele sau le vei optimiza, grație acoperirii pe care Facebook o are internațional și național (peste 8 milioane de utilizatori).

În plus, Facebook Ads îți pune la dispozitie criterii complexe de targetare prin care putem ajunge exact la segmentele de public relevante business-ului tău, începând de la cunoscutele age, gender sau location, la interese, preferințe, comportament, conexiuni și educație.

Campaniile Facebook Ads ne ajută să îmbinăm creativitatea cu performanța, prin Ad-uri pentru generare de trafic, postări promovate până la campanii videoformulare lead-uri. Algoritmii Facebook dezvoltă profilul fiecărui utilizator în funcție de interesele și comportamentul acestuia, primim informații detaliate care ne vor ajuta să comunicăm mesajele afacerii tale unei audiențe relevante.

Știm deja că rezultatele social media nu înseamnă doar like-uri, share-uri, comentarii sau engagement, ci și vânzare, brand awareness, iar în spate se creează strategii complexe care necesită mult timp, energie, permanentă adaptare la nou și costuri.

Iar dacă ai ajuns pe site-ul Red Marketing înseamnă că vrei specialiști care să eficientizeze procesele și să-ți livreze cele mai bune rezultate în raport cu piața. Noi te ajutăm să descoperi strategiile social media potrivite, le implementăm, analizăm ce se întâmplă după și-ți raportăm rezultatele. Activitatea noastră va include printre altele, consultanță în Social Media, Research & Insight și creșterea engagement-ului, iar tu vei primi planuri detaliate adaptate obiectivelor afacerii tale.

Ce impact are social media asupra business-ului tău? Cum alegi canalele de social media potrivite afacerii tale? Ce strategii implementezi pentru a-ți îndeplini obiectivele de comunicare? Echipa Red Marketing va căuta răspunsul la fiecare din punctele de mai sus și nu numai, iar prezenta ta în social media va fi una unitară, adaptată nevoilor tale de business și cererii consumatorilor targetați de tine.