Campanii Google Ads

PPC-Google-Ads-Red-Marketing

Astăzi, majoritatea afacerilor prezente și în mediul online își fac planurile de dezvoltare prin intermediul Google Ads, iar faptul că esti pe această pagină înseamnă că și tu îți dorești să le folosești. În noi vei găsi partenerul perfect pentru a implementa tot ce înseamnă campanii în Google Ads și a-ți atinge obiectivele de business.

În fiecare secundă, o mulțime de branduri licitează pentru poziții avantajoase în motorul de căutare dar și pentru o vizibilitate mai mare cu ajutorul rețelei de display. Practic, la fiecare căutare pe Google acesta devine locul în care cererea se întâlnește cu oferta.

Miliarde de pagini web pe care putem urca bannerele tale sunt adunate în reteaua de display Google, iar printr-o abordare corespunzătoare campaniile tale vor eficientiza investiția în display advertising.

Astfel vom implementa la cerere, în funcție de caz, obiectiv, produs sau serviciu campanii de:

  • Google Adwords Search
  • Google Adwords Display Newtork
  • Google Adwords Remarketing

Este nevoie și de o analiză a principalilor competitori din punct de vedere al prezenței lor online, pentru a stabili direcția de actiune care va aduce o pozitionare mai bună atât în motoarele de căutare, dar mai ales în atenția consumatorului.

Mai mult, prin prisma experienței noastre în Google Ads și a experienței și informațiilor tale despre afacerea ta, vom descoperi împreună ce contează cu adevărat pentru a atinge obiectivele dorite și a crește și anume: sezonalitatea, restrictiile si politicile oficiale, cash flow-ul, planurile de expansiune, KPI relevanți sau activitatea de marketing utilizată în trecut.

Așadar, cu un keyword research sau selectarea corectă a site-urilor pe care vom pune bannere, ROI-ul campaniilor tale de Google Adwords va asista obiectivele generale ale business-ului tău.

Apelează cu încredere la serviciile noastre de Google Adwords, prin care dezvoltăm campanii eficiente de pay-per-click. Urmărim ca reclamele tale să ajungă fix la cele mai valoroase segmente ale publicului tău țintă, prin campanii de Search, Display Network, Gmail Ads si Remarketing.